Oferta Paste 2019 la Pensiunea De Vis

feb.06

Oferta Paste 2019 la Pensiunea De Vis

Evenimente no responses

 

Oferta Paste 2019 la Pensiunea De Vis

 

de la 330 lei/persoana/sejur cazare 3 nopti cu mic dejun inclus

 

Avem  placerea de a va invita sa petreceti Sfintele Sarbatori Pascale la Pensiunea de Vis  din Buftea supranumit si Hollywood – ul  cinematografiei romanesti, unde au debutat marii actori a-i scenei romanesti in filme regizate de regretatul regizor, scenarist si actor  Sergiu Florin Nicolaescu si unde in prezent pe platurile  Studiourilor MediaPRO se desfasora prestigiosul show-u de entertainment “Romanii au talent”.

Pachetele  propuse de noi contin urmatoarele variante:

Pachet Cazare cu mic dejun este de 330lei/persoana/sejur 3 nopti,

Pachet cu Demipensiune este de 450lei/persoana/sejur 3 nopti,

Pachet All inclusiv este de 570lei/persoana/sejur 3 nopti,

Pentru copii cu varsta intre 7-14 ani pretul este de 185lei/persoana/sejur 3 nopti,

Pentru copii cu varsta sub 7 ani, fara pat suplimentar cazarea si masa sunt gratuite.

Pentru rezervari se va achita suma totala a sejurlui.

Pentru aceasta oferta  nu se inchiriaza camere in regim single. Persoanele care doresc inchirierea unei camere in regim single vor plati pretul intreg pentru camera inscris pe siteul pensiunii-www.pensiuneadevis.ro.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la nr. de telefon 0785238632.
Va asteptam cu drag !

Pachetele All Inclusive includ:
Masa festiva de paste cu bucate traditionale, mic dejun, pranz si cina, bauturi incluse in timpul meselor la barul restaurantului in programul orar stabilit pentru servirea meselor, acces gratuit la internet wifi, la locul de joaca, la masa de tenis (echipamentele se ofera in limita articolelor sportive disponibile), la piscina cu sezlong inclus in limita disponibilului, parcare interioara auto gratuita in limita locurilor disponibile. participare la slujba de inviere,  o plimbare gratuita cu trasura, vizitarea Domeniului Stirbei. In functie de programul din perioada sarbatorilor pascale a Studiourilor MediaPRO se va solicita conducerii acestora posibilitatea vizitarii.

Pachetele cu Demipensiune includ:
Masa festiva de paste cu bucate traditionale, mic dejun, pranz sau cina (pentru felul principal de masa: pranz sau cina, clientul va opta in momentul cazarii, la check-in), bauturi incluse in timpul meselor la barul restaurantului in programul orar stabilit pentru servirea meselor, acces gratuit la internet wifi, la locul de joaca, la masa de tenis (echipamentele se ofera in limita articolelor sportive disponibile), la piscina cu sezlong inclus in limita disponibilului, parcare interioara auto gratuita in limita locurilor disponibile. participare la slujba de inviere,  vizitarea Domeniului Stirbei.

PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCUSUL DESFASURARII MESEI.

Paștele creștin

Paștele este o sărbătoare religioasă creștină anuală ce comemorează învierea lui Iisus Hristos – conform tradiției creștine – Fiul lui Dumnezeu, care a biruit moartea.

Paștele este sărbătoarea cea mai sfântă din calendarul creștin, urmată de Crăciun. Primele 2 zile de Paști sunt recunoscute ca zile libere în majoritatea țărilor de tradiție creștină (inclusiv România), cu excepția notabilă a Statelor Unite, unde este sărbătorită doar duminica Paștelui, nu și lunea Paștelui.

Paștile creștine au loc nu departe în calendar de sărbătoarea Paștelui evreiescPesah, care comemorează Exodul, pentru că se crede că Iisus a înviat în zilele în care se ținea această festivitate.

Învierea Domnului este un eveniment unic în istoria lumii, realitatea istorică datează despre apariţiile lui Iisus Hristos după Înviere.

În urma răstignirii, morţii şi îngropării, Hristos a înviat aducând cu sine Pacea permanentă a Duhului Sfânt, atât prin post, cât şi prin rugăciune. Astfel, Învierea Domnului rămâne a fi o taină mai presus de mintea omenească, fiind cuprinsă şi experimentată prin credinţă.

Sărbătoarea Învierii Domnului este o sărbătoare sfântă care deschide o perspectivă nouă, astfel detaşând omenirea de lumea materială şi aducând-o în lumea credinţei, spiritualităţii creştine. Odată cu această detaşare se redefineşte puterea umană de înţelegere a puterii Dumnezeieşti, prin învăţătura şi semnificaţia profundă a Învierii Domnului.

Potrivit cercetătorilor Vaticanului cuvântul „Paște” derivă din ebraică „pesah” (פסח), care semnifică trecere. În Vulgata s-a tradus cu expresia „transitus Domini” (trecerea Domnului) devenită în engleza iacobină passover. Cuvântul în aramaică este pas.ha, care stă la originea cuvintelor grecești și latine πάσχα, pascha. O altă interpretare, răspândită în secolele trecute la catolici, a fost aceea de „pascha – p

Paștele sunt sărbători a căror dată este variabilă, pentru că nu corespunde unei date fixe din calendarul gregorian (care urmărește mișcarea Soarelui și schimbarea anotimpurilor). De fapt, ele sunt bazate pe calendarul lunar, ca și pe cel utilizat de iudei. După primul sinod de la Niceea din 325, s-a decis ca Paștile să fie sărbătorite duminica de după a 14-a zi din prima lună lunară din primăvară (teoretic, prima duminică după o lună plină, începând cu data echinocțiului de primăvară). În sfârșit, toate Bisericile acceptă metoda de la Alexandria, care plasează echinocțiul din emisfera nordică pe 21 martie (poate apărea două zile mai devreme sau mai târziu), data lunii pline fiind determinată după ciclul metonic. assione”, de la „passione – suferință” (în greacă: πάσχω (páscho – sufăr), πάσχει (páschei – suferă).